Ontmoet HONOR Piëteitstechniek op de VTU Uitvaart Vakdag 2024

HONOR Piëteitstechniek nodigt u van harte uit om ons te bezoeken tijdens de VTU Uitvaart Vakdag 2024. Wij staan voor u klaar op stand A25 + A35 in de Grand Hall van het NBC Congrescentrum in Nieuwegein. Ontdek onze innovatieve oplossingen en laat u inspireren door onze expertise in de uitvaartbranche.

 

Bezoek ons op stand A25 + A35

Als toeleverancier van de uitvaartbranche biedt HONOR Piëteitstechniek innovatieve concepten voor begraafplaatsen, crematoria, uitvaartcentra en mortuaria. Op de VTU Uitvaart Vakdag presenteren wij onze nieuwste oplossingen die bijdragen aan een efficiënte, respectvolle en stijlvolle uitvaartverzorging. Bezoek onze stand en ontdek hoe wij u kunnen ondersteunen in uw dagelijkse praktijk.

Meer informatie over de VTU vakdag of tickets kopen? Klik hier

Plattegrond VTU Vakbeurs 2024 HONOR Pieteitstechniek Stand

Een vertrouwde vakdag met een frisse uitstraling

De VTU Uitvaart Vakdag staat al jaren bekend als dé ontmoetingsplek voor professionals uit de uitvaartbranche. Dit jaar wordt het evenement in een nieuw jasje gestoken, met een verdiepingsprogramma en een nieuwe locatie: het NBC Congrescentrum in Nieuwegein. U kunt rekenen op een waardevol evenement vol inspiratie en nieuwe inzichten, met meer dan 100 stands en volop mogelijkheden om kennis te delen en te netwerken.

Stand VTU Vakbeurs 2024 HONOR Pieteitstechniek Stand

Innovatie en traditie in balans

Sinds onze oprichting in 1948 streeft HONOR Piëteitstechniek ernaar om kwalitatief hoogwaardige producten te leveren die perfect aansluiten bij de behoeften van de uitvaartbranche. Veiligheid, gebruiksvriendelijkheid en stijl staan bij ons centraal. Kom langs op onze stand en ervaar zelf hoe onze innovatieve oplossingen uw uitvaartlocatie naar een hoger niveau kunnen tillen.

 

 

Terug naar nieuwsoverzicht
Innovatieve concepten vooruitvaartcentra, mortuaria,begraafplaatsen en crematoria